Victor Piturca a anuntat ieri stranierii convocati pentru meciurile cu Olanda si Macedonia (26 si 30 martie), printre care se afla si capitanul Chivu, dar evolutia acestuia e conditionata de meciul Roma - Milan

Acestia sunt: Lobont, Stoican, Irimia, Barcauan, V. Nastase, Chivu, Iencsi, Rat, Ghioane, Pancu, Codrea, Cernat, Galca, Mitea, Ad. Ilie si M. Niculae. Selectionerul spune ca aceasta lista nu este batuta in cuie si ca pot aparea modificari. Piturca spune ca este posibil ca fundasul Romei, Cristian Chivu, sa absenteze la meciul cu Olanda. "Chivu nu va fi chemat la echipa nationala daca perioada de inactivitate este mare. Nu-l putem expune la un risc foarte mare. Sper la sfarsitul saptamanii sa intre pe teren macar douazeci-treizeci de minute, ca sa poata juca macar o etapa de campionat (n.r. - meciul respectiv este derby-ul Roma - Milan)", a spus cu parere de rau, antrenorul primei reprezentative.

FARA PRIMA

Piti spune ca nu are de gand sa ceara, pentru jucatorii care vor face parte din echipa nationala in disputa cu Olanda, vreo prima care sa-i stimuleze. "Nu o sa cer nici o suma de bani. Nu cred ca e cazul. Ma astept la entuziasm din partea baietilor. Cinste pentru ei daca vor castiga. Eu cred ca avem sanse de calificare" , a adaugat selectionerul.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.