Antrenorul coordonator al lotului Romaniei spune ca obiectivul la CE este minimal: una-doua medalii

Sinteti multumit de evolutia fetelor la Internationalele de la Ploiesti?

Nu o sa fiu multumit niciodata. Internationalele de gimnastica ale Romaniei au reprezentat doar o etapa de pregatire si ma bucur ca fetele au trecut cu bine peste ea. Din nefericire, nici una dintre gimnaste nu a evoluat la parametri maximi, toate avind probleme de sanatate. Nistor are dureri la cot, Grigore vine dupa o operatie la picior, iar Izbasa, Lacusteanu si Patrascu au probleme la glezna. Am devenit mai degraba specialist in jonglerii decit antrenor. Jonglez cu starea de sanatate a fetelor.

Este un cistig Stela Nistor, care la Internationale a cucerit nu mai putin de patru medalii ?

Sigur ca da, Stela, dupa Paris Bercy, a suferit o ruptura la muschiul abdominal, la care s-a adaugat si o infectie urinara, astfel ca ea a intrerupt pentru o perioada pregatirea. La Ploiesti, a reusit nu doar sa se antreneze, ci si sa concureze asa cum a facut-o. Ca sa concluzionez, dupa Ploiesti, cu un ochi am ris din toata inima ca Steliana Nistor a mers bine, iar cu altul am plins ca pierd o alta gimnasta de baza, Sandra Izbasa. Vreau sa merg si eu la un concurs cu ambele gimnaste apte.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.