Dorinel Munteanu pune insuucesul din fata lui Dinamo pe seama lipsei de noroc. Golul de trei puncte al "cainilor", venit in minutul 93, l-a facut pe tehnicianul lui FC Arges sa se declare un antrenor ghinionist si sa comenteze ca echipa sa nu a fost cu nimic mai prejos decat liderul Ligii I
Antrenorul pitestenilor nu se poate consola cu ideea ca a pierdut in fata lui Danciulescu si a celorlalti dinamovisti
Antrenorul pitestenilor nu se poate consola cu ideea ca a pierdut in fata lui Danciulescu si a celorlalti dinamovisti
"Pe teren a existat o singura echipa, FC Arges", a considerat dupa meci Dorinel Munteanu. "Nu am avut noroc. Puteam sa luam un punct din acest meci. sansa a tinut cu Dinamo", a mai adaugat antrenorul celor din Trivale. "Munti" crede ca echipa sa inca mai are sanse sa ramana in Liga I: "Jucam pentru a evita re-trogradarea si sa ne facem baremul. Voi continua la FC Arges, nu ma gandesc sa plec de la echipa!".

Jucatorii pitesteni nu sunt insa la fel de optimisti in privinta mentinerii in primul esalon. "Nu stiu daca putem sa ne salvam. Am pierdut puncte important contra lui Dinamo", a comentat Schumacher.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.