Ceea ce parea la inceput o gluma, tinde sa se transforme intr-o chestiune destul de serioasa. Incercarea clubului american de fotbal, Los Angeles Galaxy, de a-l convinge pe francezul Zinedine Zidane (34 de ani) sa se reapuce de fotbal - "Zizou" s-a retras dupa Cupa Mondiala 2006 - are mari sanse de reusita.
O spune chiar general-managerul lui LA Galaxy, fostul international american Alexi Lalas, care nu mai cinta demult la chitara si nu mai are barba si perciuni gen ZZ TOP. "Deja am purtat primele discutii si cred ca Zinedine se va gindi foarte serios la propunerea pe care i-am facut-o", a precizat Lalas. LA Galaxy a realizat deja un mega-transfer, cel al fotbalistului englez David Beckham, care isi va incepe munca in California in aceasta vara. Apropo de Beckham. Cotidianul elvetian "Blick", parintele "Libertatii" mioritice, anunta ca David si Victoria dorm, mai nou, in paturi separate. Normal, unul umbla prin Spania, iar celalalt prin Anglia.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.