Dupa ce lupta pentru locul doi s-a incheiat, singura intrebare fara raspuns legata de Steaua este "cit timp va mai fi antrenor Cosmin Olaroiu?"

Din vara, formatia din Ghencea va fi preluata de Gheorghe Hagi, desi Gigi Becali ar fi dorit sa-i faca loc machidonului inca de pe acum. Latifundiarul are, insa, doua motive care-l impiedica sa mute. In primul rind, Hagi nu vrea sa preia echipa in plin sezon competitional, ci abia dupa incheierea campionatului. Apoi, demiterea lui Olaroiu ar echivala, in momentul de fata, cu plata unei despagubiri in valoare de 500.000 de euro. Asa ca, Gigi Becali asteapta.

Daca Olaroiu pleaca de buna voie, acesta ramine si fara angajament, dar si fara bani. Daca nu demisioneaza de buna voie, lucrurile se vor simplifica la finalul campionatului. Exista o clauza in contractul lui Olaroiu, conform careia tehnicianul nu primeste niciun ban daca Steaua rateaza calificarea in Liga Campionilor.

Cum acest obiectiv deja s-a facut tandari, Gigi Becali a inteles ca e mult mai sanatos sa amine decapitarea antrenorului pina in vara. In paralel, Gigi ii va face lui Oli numai zile negre, doar-doar acesta din urma va claca psihic si va pleca. Simbata seara, Becali a declarat ca "antrenorul ar trebui sa demisioneze singur, la halul in care a jucat Steaua". Ieri, patronul a fost ceva mai precis, anuntind ca Oli va pleca la vara, dupa incheierea campionatului.

"Daca Olaroiu vrea sa plece acum, ma opun eu! Nu sint genul de om care sa dea afara un antrenor cind are rezultate mai slabe. La Steaua, daca nu ai rezultate, te dai singur afara. Asa ca, nu-l voi demite eu pe Olaroiu, ci va pleca el singur, in vara, daca nu califica echipa in Liga Campionilor", a afirmat Gigi Becali. In ultimele doua zile, Cosmin Olaroiu a evitat sa dialogheze cu presa. La finalul meciului de la Bistrita, antrenorul i-a transmis managerului Mihai Stoica dorinta de a intrerupe colaborarea cu Steaua, rugindu-l pe acesta sa rezolve problemele financiare cu Gigi Becali. Ulterior, Oli s-a razgindit, mai ales ca o demisie in acest moment ar echivala cu pierderea postului, dar si a unei importante sume de bani.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.