Nemultumit de pozitia din clasament si de jocul formatiei sale, finantatorul Stelei a recunoscut ca este decis sa reconstruiasca o noua echipa. Mai mult, Gigi Becali a dezvaluit faptul ca va aduce in Ghencea jucatori de la cluburile din Liga I si nu va mai arunca banii pe straini. Este a doua oara in ultimul an cand latifundiarul din Pipera promite acest lucru.

Latifundiarul din Pipera a povestit in direct la TVSport care va fi strategia sa in viitor. "Aduc in vara vreo 10-15 fotba-listi, sa am un lot de 40 de jucatori, ca la mine nu conteaza banii. Cine va fi antrenor la Steaua o sa poate face o selectie din 40-50 de jucatori. O sa iau din aia care ne-au batut, ca inseamna ca sunt jucatori buni si in Romania", a spus Becali, care a adaugat ca va apela pentru sfaturi la toti cunoscatorii fenomenului, inclusiv ziaristi: "O sa fac o intalnire cu jurna-listii care se pricep la fotbal si le zic sa-mi recomande un jucator de la echipele care ne-au batut. O sa-i cer parerea si lui Hagi". Patronul ros-albastrilor s-a referit si la situatia lui Cosmin Olaroiu: "Nu are rost sa schimb acum antrenorul, pentru ca la vara isi da el demisia daca nu termina pe locul doi. Nu o fi el cel mai mare antrenor, dar o sti ceva daca a facut din rahat bici la National".

«Steaua nu trebuie sa lipseasca din Europa»!

"Romaniei nu i-ar sta bine in Europa fara Steaua". Declaratia nu apartine unui oficial al Stelei, ci, culmea, lui Ioan Horoba, directorul sportiv al Gloriei, formatie care a invins campioana cu scorul de 2-0.

Click!: Ati bagat Steaua si mai rau in pamant!

Ioan Horoba: Va spun sincer ca sper sa-si revina. Romaniei nu ii sta bine in Europa fara Steaua. Ei nu trebuie sa lipseasca din cupele europene. Pentru tot parcursul din sezonul trecut si pentru tot ce au facut!

Va asteptati sa bateti?

Da, chiar le-am spus si baietilor inainte de joc sa nu le tremure genunchii.

Dupa incidentul de anul trecut, v-ati luat masuri?

A fost asa o liniste de nici nu imi vine sa cred ca am jucat cu Steaua!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.