Gigi Becali ii indeamna pe oamenii de ordine sa-i aresteze pe ultrasii violenti ai Stelei, care creeaza probleme pe stadion, lovind jurnalistii, pentru a-i determina sa se potoleasca.

El spune ca nu va mai finanta deplasarile galeriei, deoarece Steaua are destui suporteri si in provincie. Patronul ros-albastrilor este de acord cu suspendarea terenului si cu meciurile cu portile inchise

seful din Ghencea a fost unul dintre primii conducatori din fotbalul romanesc care nu s-a solidarizat cu ultrasii echipei, ba mai mult, in dese rinduri, el s-a dezis de acestia, cerindu-le sa nu mai vina la meciurile favoritilor. Dupa incidentele de la derby-ul Steaua - Dinamo, in urma carora Steaua risca din nou suspendarea terenului, Gigi Becali si-a continuat atacurile indreptate impotriva ultrasilor stelisti, inflamat fiind si din cauza loviturilor primite de un operator TVR.

"Vagabonzii astia ar trebui condamnati, interzisi pe stadion si sigur se cumintesc. Sint niste huligani! Vin cu lanturi la meci. Ce cauti cu lanturi la meci? Cu cagula pe fata la meci. Ce cauti cu cagula pe fata la meci?", a tunat finantatorul stelist.

Tot el a gasit si solutia, pentru ca aceste acte de violenta sa dispara de pe stadioanele din Romania: "O suta de insi trebuie deodata interzisi. Ia doi-trei din astia si condamna-i doua-trei luni, sa vezi ce cuminti ies de acolo. si o saptamina daca sta unul inchis, sa vezi ce cuminte e pe stadion. Acolo nu e hotel de trei stele".

Gigi Becali i-a anuntat pe fanii ros-albastrilor ca nu va mai finanta nici o deplasare a galeriei si ca este de acord cu suspendarea terenului, pentru a-i invata minte pe ultrasii recalcitranti: "Nu sint adeptul agresiunilor. Pentru chestia asta, o sa vedeti ca n-o sa mai finantez nici un fel de deplasare a galeriei la meciuri. Deciziile cu suspendarile sint bune. Trebuie sa ne invatam minte ca noi venim la fotbal, nu la huliganisme.

Jandarmii nu au ce sa le faca suporterilor care intra cu torte. Vom sta suspendati trei etape, vom evolua la 150 de kilometri, pina se invata minte".

Inca unul!

Dupa ce suporterul stelist Catalin Iordan, zis Tweety, care l-a lovit cu lantul peste picioare pe jurnalistul televiziunii publice, s-a predat miercuri, ieri a venit rindul altui ultras al Peluzei Nord a ros- albastrilor sa fie audiat de politisti. Nicolae George, alias Gogoasa, a fost prins ieri, in jurul prinzului, de lucratorii Sectiei 22 din Drumul Taberei si urmeaza sa fie cercetat pentru distrugere. inaintea derby-ului Steaua - Dinamo el i-a avariat obiectivul de filmat cameramanului Robert Cristea, provocind pagube substantiale. La fel ca si Tweety, Gogoasa nu va ramine in arest, el fiind anchetat in stare de libertate pentru distrugere, dar are interdictie de a parasi Bucurestiul pentru 30 de zile.

Intr-un comunicat remis de Serviciul de Informare si Relatii Publice al Jandarmeriei Romane se anunta ca, in urma imaginilor inregistrate de cameramanul TVR, sase dintre agresorii acestuia se afla pe lista cu suporteri violenti si urmeaza sa fie audiati de politie in zilele care urmeaza.

GEST. Gigi se disociaza de Tweety si de avocatul sau

Patronul din Ghencea a anuntat ca a incetat colaborarea cu consilierul juridic Radu Enache, dupa ce a aflat ca acesta il apara pe Catalin Iordan, zis Tweety, suporterul care l-a agresat pe cameramanul TVR. "Nu FC Steaua il apara pe acel huligan care a lovit cu lantul un cameraman. Ca sa vedeti asta, l-am concediat, am incheiat contractul de colaborare cu juristul Radu Enache. Nu m-a anuntat, nu s-a gindit ca strica imaginea clubului sau pe a mea. Mihai Stoica si Vali Argaseala mi-au spus ca nu ei l-au angajat. Asa ca l-am sunat si i-am comunicat ca am incheiat colaborarea", a declarat patronul din Ghencea.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.