"De aia nu mai pot eu sa dorm la noapte ca m-au suspendat ei. Nici nu ma intereseaza. Corpodean este ce am spus eu ca este", a declarat Becali

Arbitrul Sorin Corpodean a depus la Comisia de Disciplina a FRF un memoriu impotriva lui Gigi Becali, dupa ce acesta din urma l-a numit "talhar" in urma cu cateva saptamani. Memoriul lui Corpodean a fost analizat initial in cadrul sedintei de miercuri, in care a fost audiat si arbitrul. Comisia de Disciplina s-a reunit din nou, vineri, la ora 11.00.

in cadrul unei conferinte de presa sustinute la 21 martie, Becali a spus ca vrea sa nu mai fie "circ si balamuc" in arbitraj si l-a facut "talhar" pe arbitrul Sorin Corpodean. "Ba ca a furat ala, ba ca ala. O sa promovam cativa arbitri care sunt corecti, care nu sunt, la revedere cu ei. Ca sa vezi ca Sorin Corpodean e in fruntea arbitrajului romanesc, aici se vede cancerul in arbitraj. Corpodean, parerea mea, e un mare talhar. Stai ca aducem straini, ca sa nu mai fii tu in frunte cu tot felul de magarii", a spus atunci Becali.

Comisia de Disciplina nu judeca pentru prima oara un memoriu depus de Corpodean impotriva oficialului stelist. La 10 noiembrie 2006, Gigi Becali a fost suspendat 18 luni de Comisia de Disciplina, in urma unor memorii depuse de arbitrul Sorin Corpodean si de tusierul Miklos Nagy. Cei doi arbitri au depus memorii dupa ce, la finalul derbiului din etapa a VIII-a a Ligii I, Becali l-a facut "hot" si "spagangiu" pe "centralul" Sorin Corpodean, acuzandu-l ca a favorizat echipa Dinamo. Oficialul stelist l-a atacat si pe asistentul Miklos Nagy, pe care l-a numit "tusier ungur". Ulterior, in 23 noiembrie, suspendarea lui Becali a fost redusa la 12 etape, de Comisia de Apel a FRF.