Formatia Politehnica Timisoara va juca astazi in deplasare de la ora 16.15 impotriva celor de la Unirea Urziceni, intr-un meci din cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I.

Ialomitenii, care aveau ca obiectiv evitarea retrogradarii, traverseaza o perioada foarte buna in acest retur de campionat, iar elevii lui Dan Petrescu ocupa locul al noualea, la 11 puncte de primul loc retrogradabil. Mai mult decat atat, in cazul unei victorii la mai mult de un gol diferenta in fata banatenilor, ar trece in fata acestora in clasament.

De partea cealalta, timisorenii par resemnati in ceea ce priveste campionatul, sansele lor de a mai prinde un loc de cupa europeana fiind aproape nule. Gandul alb-violetilor zboara mai mult la intalnirea cu Steaua, din semifinalele Cupei Romaniei, singura competitie in care banatenii ar mai putea prinde biletele pentru Europa. Dupa partida de la Urziceni, Poli Timisoara va efectua un minicantonament in Poiana Brasov pana duminica, apoi se va deplasa la Mogosoaia, unde va pregati partida din semifinalele Cupei, ce va avea loc miercuri pe stadionul Giulesti.

Pana la confruntarea cu Steaua insa, timisorenii vor da piept cu Urziceniul lui Dan Petrescu, iar un duel interesant va fi cel dintre jucatorii de origine armeana Artiom Caramyan, de la Poli, si Romik Haciatrian, de la Unirea. Cei doi jucatori se cunosc foarte bine si sunt chiar prieteni buni, insa cu siguranta astazi vor uita aceste aspecte. "il stiu de cand am inceput sa joc fotbal, de la 16-17 ani. Vorbesc cu el tot timpul, e un jucator foarte bun, tehnic, cred ca e cel mai important jucator pentru Urziceni", a declarat armeanul lui Poli despre conationalul sau de la Urziceni.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.