Pentru ca nu este apreciat la justa valoare de antrenorul sau de la Sahtior Donetk, in ciuda celor sapte goluri inscrise in sezonul 2006-2007, brazilianul Elano Blumer (26 de ani) este foarte furios pe "Il Luce"
Atit de furios incit - sutine el - s-a aflat la un pas de a izbucni nervos si a-l altoi pe antrenor. Elano se afla de citeva zile in Brazilia, unde efectueaza un tratament de refacere ca urmare a unei accidentari. Intr-un interviu televizat, acordat postului brazilian "Sport TV", Elano a povestit ca l-a intrebat pe Lucescu de ce nu-l foloseste titular, iar acesta n-a stiut ce sa-i raspunda. "Va dati seama ca am fost foarte dezamagit. Ma antrenez pe un frig napraznic, cind intru in teren marchez, iar el da din umeri, nestiind ce sa-mi spuna. Daca nu eram un tip cumpatat, cred ca il si loveam", a precizat mijlocasul cumparat de Sahtior Donetk, in 2004, de la FC Santos.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.