Prezent ieri dimineata la baza Pro Rapid, unde clubul giulestean a inaugurat mai multe terenuri de antrenament pentru copii si juniori, patronul George Copos a declarat ca ar fi dispus sa renunte la jumatate din avere pentru ca jucatorul portughez Cristiano Ronaldo, de la Manchester United, sa vina la Rapid.

"As da jumatate din avere pentru a-l avea pe Cristiano Ronaldo, problema e ca nu stiu daca ar veni el. Ati vazut ce jucator e, ce explozie are, fotbalul este matematica pura. Cei de la Bayern Munchen au venit in vizita la Pro Rapid si ne-au spus ca avem o baza extraordinara si ca am putea scoate macar odata la 100 de ani un jucator precum Cristiano Ronaldo. Ar fi bine pentru Rapid, pentru ca in acest fel ne-am amortiza investitiile pe care le-am facut", a spus George Copos.

Altfel, finantatorul "visiniilor" a afirmat ca Dinamo a invins meritat pe Steaua cu 4-2 si ca giulestenii ar fi trebuit sa invinga si ei gruparea din Ghencea. "Nu am vazut meciul, am fost in elicopter, dar rezultatul este corect. Rapid ar fi trebuit sa bata si ea cu 2-0. Steaua a avut o ocazie, iar noi am avut o posesie de peste 60%. Sper sa invingem pe Dinamo la un gol diferenta. Nu ma tem de nimeni in lupta pentru locul doi, Rapid are cea mai puternica echipa, o repet, trebuie doar sa stim sa administram forta pe care o avem", a mai declarat Copos, care s-a referit si la obligativitatea echipelor suspendate de a-si disputa meciurile la 150 de kilometri distanta.

"Nu mi se pare normal sa ducem echipele la 150 de km, departe de suporterii lor, pentru ca Rapid are 6.000 de abonati, iar solutia ar fi sa montam camere video si sa-i urmarim pe cei care au comportamente nesportive", a incheiat boss-ul gruparii de langa Podul Grant.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.