Pentru pozitia secunda in campionat, care ar putea duce in Liga Campionilor, lupta se duce intre formatia de pe Somes, Steaua, Rapid si Gloria Bistrita
Cu noua etape inainte de finalul campionatului, lupta pentru locul doi pare mai stransa ca niciodata, cu un CFR Cluj care are un avantaj de cinci puncte in fata Stelei si a Rapidului. Dar clujenii vor avea parte de un program infernal, ei urmand sa joace cu Steaua, Rapid si Bistrita pe teren propriu si se vor deplasa in stefan cel Mare pentru confruntarea cu Dinamo.

Chiar si asa, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, crede ca trupa lui Bergodi poate termina pe pozitia a doua. "Cred ca CFR Cluj are prima sansa in aceasta disputa. Daca insa Steaua va castiga meciul direct, atunci Steaua va deveni principala pretendenta. si Rapidul are sansa ei, nu conteaza ca are terenul suspendat. Nu mai merg pe mana Bistritei, pentru ca nu mai sunt etape suficiente", a precizat Dragomir, care a anuntat ca partida Rapid-Dinamo se va disputa pe Stadionul National din complexul "Lia Manoliu".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.