Noul antrenor al echipei TSKA Sofia, Stoicio Mladenov, a decis sa-l dea afara de la echipa pe Alexandru Piturca, fiul selectionerului Victor Piturca, anunta cotidianul bulgar "Topsport".
Piturca jr semnase in august 2006 un contract pe un sezon cu optiune de prelungire pe inca patru ani. Baiatul selectionerului a jucat foarte putin la TSKA, remarcindu-se doar intr-o partida cu Cernomoret Burgas, cistigata cu 6-0 in octombrie 2006, in care a marcat trei goluri.

Ziarul "Meridian Match" a notat ca Mladenov nu este multumit nici de mijlocasul Florentin Petre, care "joaca bine doar pe teren propriu si cu echipele slabe". Publicatia sustine ca Florentin Petre, care a ajuns la TSKA in iunie 2006, se va desparti in vara de clubul sofiot. La TSKA mai joaca un al treilea fotbalist roman, fostul stelist Eugen Trica, golgeterul echipei sale in campionat, cu 13 reusite.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.