LPF a confirmat, ieri, faptul ca partida Rapid - Dinamo, programata pe 22 aprilie, de la ora 20.00, in cadrul etapei a 27-a a Ligii 1, se va disputa pe Stadionul "National" din Complexul "Lia Manoliu"
Conform site-ului oficial al FC Rapid, masura LPF este perfect normala, desi federatia suspendase gruparea giulesteana, dupa meciul cu Steaua, cu disputarea a trei partide la o distanta de 150 de kilometri de Capitala.

"Programarea a fost posibila si datorita acceptului clubului Dinamo, care nu va fi obligat, astfel, conform regulamentului, sa efectueze o deplasare mai lunga decit cea initiala. Aceasta va fi prima dintre cele trei etape de suspendare dictate impotriva terenului Rapidului, dupa incidentele de la jocul cu Steaua. O sanctiune care, in mod normal, ar trebui aplicata si in cazul Stelei, in urma partidei pierdute cu Dinamo, la care s-au petrecut fapte mult mai grave decit cele inregistrate in Giulesti", se precizeaza in comunicatul FC Rapid.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.