Adrian Mutu a spus, ieri, ca este mahnit de ceea ce i s-a intamplat in urma cu sapte ani, pe cand evolua la Inter Milano.

Atunci, la ordinul unor oameni din cadrul clubului lombard, "Briliantului" i-au fost ascultate telefoanele si a fost filat de detectivi particulari.

"Nu stiam, si ma deranjeaza ce am aflat. Este un lucru foarte urat, dar nu vreau sa fiu eu cel care isi da cu parerea. Au mai fost si alti fotbalisti carora li s-a intamplat acelasi lucru. Cei care au facut asta trebuie insa sa plateasca", a declarat Adrian intr-o conferinta de presa.

Altfel, Mutu s-a aratat impresionat de partida dintre Roma si Manchester, scor 2-1. Nu a pronuntat numele lui Chivu, dar i-a placut toata echipa. "Mi-as dori sa castige Liga Campionilor o echipa din Italia pentru ca joc in Serie A, si vreau ca nivelul echipelor italienesti sa fie mereu la inaltime. Felicitari Romei", a incheiat Mutu. "Briliantul" a recunoscut ca l-a sunat dupa meci pe Chivu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.