Chiar daca in Germania, acolo unde alaturi de Sergiu Radu face furori in atacul lui Energie Cottbus, ex-dinamovistul Vlad Munteanu nu avea cum sa nu intre in febra derby-ului de miine.

Contactat ieri, mijlocasul care a evoluat pentru ciini timp de cinci sezoane a afirmat ca este la curent cu parcursul de pina acum al fostei sale echipe si ca este increzator intr-un succes contra rivalilor.

"Am urmarit tot ce s-a intimplat in ultima perioada la Dinamo. Chiar daca parcursul din 2007 al echipei nu i-a satisfa cut pe cei din conducere, eu am incredere in baieti si sint sigur ca vor face un meci mare cu Steaua. Este o partida aparte, in care se joaca cu o ambitie pe masura", a declarat Vladut.

Deloc ingrijorat de criza de forma pe care atit Niculescu, cit si Danciulescu o traverseaza de ceva timp, extrema stinga a lui Energie prevesteste un recital in Ghencea, marca N&D: "Dinamo va invinge, ca sa le inchida gura tuturor". In incheiere, Munteanu a marturisit ca are si o dorinta ascunsa: "Imi doresc din tot sufletul sa mai pot evolua o data in tricoul lui Dinamo si sa-i batem pe stelisti in Ghencea. Eu cred ca voi mai avea o astfel de sansa in cariera".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.