Dupa accidentarile lui Radoi, Ghionea si Ovidiu Petre, precum si ca urmare a suspendarii lui Goian, Steaua era fortata sa joace impotriva lui Dinamo cu Baciu si cu Lovin ca fundasi centrali. Vestea buna a venit de la capitanul Radoi, cel care s-a antrenat normal la sedinta tehnica de ieri. Desi a fost diagnosticat cu entorsa la glezna stinga, finul lui Gigi Becali va intra miine pe gazon.

Cu Ghionea plecat la Roma, dupa ce Chivu l-a sfatuit pe fundasul stelist sa faca investigatii la clinica doctorului Marianni, si cu Ovidiu Petre care nu a scapat de ghips, toata suflarea stelista urmarea cu sufletul la gura deznoda- mintul in cazurile lui Dorin Goian si Mirel Radoi. Daca primul primise un cartonas galben in partida cu Rapid, al patrulea din actualul sezon, si fusese suspendat, capitanul ros-albastrilor suferise, in acelasi meci, o entorsa de gradul I la glezna stinga.

Cum apelul Stelei depus pentru a-i fi anulat cartonasul lui Goian a fost respins, toate sperant ele stelistilor se indreptau spre Radoi, alternativa pentru meciul cu Dinamo fiind cuplul din centrul defensivei format din Baciu si Lovin. Dupa ce, imediat dupa meci, lui Radoi i-au fost administrate antiinflamatoare, iar la genunchiul operat i-a fost pusa o punga cu gheata, zilele urmatoare au insemnat tot atitea sedinte de tratament pentru capitan.

El nu s-a antrenat, incepind cu ziua de luni, decit in sala de forta, avind grija sa nu puna presiune pe glezna sau pe genunchiul afectat. Totusi, ieri, mai devreme decit se astepta toata lumea, Radoi s-a antrenat, normal, cu echipa. Chiar daca a purtat o fasa elastica in jurul gleznei, Mirel a participat la exercitiile tactice ale lui Olaroiu, el pa- rind ca se simte destul de confortabil.

De asemenea, si durerile de la genunchi se pare ca au disparut, tratamentul cu antiinflamatoare dind rezultate. Astfel, cei doi fundasi centrali pe care Oli ii poate alinia la ora partidei cu Dinamo sint Radoi si Baciu, urmind ca varianta de rezerva sa fie mijlocasul central Lovin.

Dorin Goian, tot suspendat

Fundasul Stelei, Dorin Goian, va absenta din partida de miine, cu Dinamo, dupa ce Comisia de Apel a FRF a respins, ieri, memoriul depus de oficialii gruparii campioane. Vizibil suparat, directorul sportiv al ros-albastrilor, Valeriu Argaseala, a declarat: "Ne-au respins apelul, dar e foarte greu sa ne si argumenteze aceasta decizie, pentru ca nici ei nu stiau de ce ni l-au respins. Cred ca sint motive de alta natura, pe care nu le stiu, dar le banuiesc".

Dumitrache este in coma!

Fosta mare glorie a lui Dinamo, Florea Dumitrache, a intrat ieri intr-o coma profunda. El a fost transportat de urgenta la spital, unde se pare ca i s-a stabilit diagnosticul de hemoragie esofagiana. Starea sa este foarte grava, sansele de supravietuire fiind, din pacate, destul de reduse. Medicii spera totusi ca starea lui Dumitrache sa se amelioreze in cursul zilei de astazi.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.