Vedeta din Ghencea vine in tara de sarbatori si crede ca Steaua are prima sansa in derby-ul de sambata

"Decarul" stelist, aflat la recuperare la Bologna, a declarat ieri ca echipa din Ghencea porneste ca favorita in derby-ul cu Dinamo, programat sambata, de la ora 19, in etapa a 25-a a Ligii I. Dica spera ca numeroasele accidentari din tabara Stelei sa nu se simta la meciul cu Dinamo, unul in urma caruia ros-albastrii pot deveni favoriti la locul 2 si chiar sa atace titlul.

"Cu Dinamo va fi greu, poate mai greu decat cu Rapid. Steaua lupta pentru locul doi, Dinamo nu prea a mai castigat in ultima vreme, este un derby, isi doresc foarte tare si ei sa castige si sa-si ia revansa dupa rezultatele mai slabe din ultima vreme. Consider ca plecam cu prima sansa pentru ca jucam acasa, iar baietii au acum un moral bun dupa victoria cu Rapid. Le doresc mult noroc, pentru ca de asta au nevoie", a spus Dica.

"Sper sa se termine odata cu accidentarile astea, prea au venit ghinioanele peste noi. Nu stiu ce s-ar fi intamplat daca ar fi fost tot lotul valid pana acum, poate ar fi fost mai bine, dar poate era si mai rau, nu poti spune exact", a mai adaugat vedeta din Ghencea. Dica a mentionat ca Steaua a castigat meritat intalnirea cu Rapid din etapa trecuta. "Daca am castigat, inseamna ca am meritat. Dinamo a avut vreo sase ocazii cu FC Vaslui si a terminat 0-0. Asa, puteam si noi sa avem sapte ocazii cu Rapid, sa nu dam gol si sa ne bata. Am avut trei ocazii, am dat trei goluri, deci am meritat victoria", a spus Dica.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.