Pandurii - Ceahlaul

Eugen Neagoe isi doreste neaparat o victorie cu Ceahlaul si asigura ca meciul nu va fi unul suspect: "In tur am avut sapte-opt ocazii mari, iar ei una, din care au inscris. Asta e, acum ne vom crea si mai multe ocazii, pentru ca vrem sa stam linistiti de sarbatori. Asigur pe toata lumea ca nu va fi un meci aranjat. Am dovedit 24 de etape ca sintem in afara oricaror suspiciuni. La fel va fi si de acum inainte. Noi vrem neaparat cele trei puncte, pentru ca nu sintem inca scapati, nu ne intereseaza de ei".

UTA - Poli Iasi

UTA. Pentru Marius Lacatus

Jucatorii Batrinei Doamne au o motivatie suplimentara pentru meciul de astazi, contra moldovenilor, in afara zilei libere promise in caz de victorie. Aradenii vor sa-i faca un cadou antrenorului lor, care astazi isi serbeaza ziua de nastere. Nascut pe 5 aprilie 1964, Marius Lacatus va implini astazi 43 de ani si spera ca elevii lui sa-i daruiasca prima victorie din acest retur de campionat.

POLI IASI. Fara Tincu

Internationalul de tineret Paul Tincu a fost exclus din lotul pentru partida cu UTA, de catre Ionut Popa, antrenorul lui Poli Iasi. "L-am scos din lot, pentru ca nu sint multumit de cum a jucat cu Craiova. Nu ma intereseaza ca e luat la lotul de tineret, eu vreau sa joace bine la echipa mea. E un baiat exceptional, dar degeaba e baiat cuminte, daca nu joaca fotbal. Il prefer pe Bilba, care da cu paharele de whisky pe git noaptea, dar care ziua nu se mai opreste din goluri la meciuri. Degeaba citeste Tincu carti, daca nu joaca. Prefer sa ii ia carnetul, dar sa joace, il duc eu cu masina, ma duc eu pentru el la politie", a declarat tehnicianul iesean.

National - Farul

FC NATIONAL. Se pregateste sa plece

Eric Lincar a primit acceptul lui FC National de a se antrena in Cotroceni si este foarte aproape de o despartire amiabila de bancari: "Am fost lasat sa ma pregatesc separat si sper acum sa ne intelegem si la banii pe care o sa ii ceara pe mine la transfer. Eu unul am renuntat deja la salariul pe februarie, cind se poate spune ca am prestat, pe martie si chiar si la ce mai aveam de primit pina la finalul contractului. Sper sa conteze. Mai vreau doar sa spun ca tot ceea ce s-a intimplat cu mine in ultima perioada a pornit in urma unei certe cu Sorin Cirtu. Am avut o discutie mai aprinsa in urma careia am plecat. Acesta a fost motivul".

FARUL. "Sa fie suspendat"

Presedintele Farului, Florentin Chiforeanu, a tinut sa-i raspunda lui Cornel Penescu, care i-a acuzat pe constanteni ca au umblat la arbitrii care au condus meciul dintre Farul si FC Arges. "Am fost obligati de afirmatiile mincinoase ale lui Cornel Penescu pe care le-a facut pe seama meciului. Acesta ne-a acuzat ca am dat bani la arbitri si ca domnul Bosinceanu e vinovat ca a fost dinsul oprit de politie luni. Noi am facut memoriu impotriva oficialului argesean la comisia de disciplina, vrem sa se ia masuri impotriva lui", a spus oficialul.