Claudiu Niculescu a declarat, inaintea meciului Universitatea Craiova – Dinamo, ca, pentru fanii "Stiintei", el este un tradator, precum "galacticul" Luis Figo pentru cei de la Barcelona. Atacantul dinamovist, care s-a despartit cu scandal de Universitatea, in urma cu trei ani, a simtit duminica seara, pe propria piele, cum este sa fii urat de 25.000 de oameni. Mai mult, un suporter fanatic a intrat pe teren in timpul meciului, aruncandu-i in fata un fular cu insemnele "alb-albastre".

URA. Poreclit "Postasul", olteanul care a dorit sa se razbune pe "Claugol" se numeste Ovidiu Todoran, are 26 de ani si este fan al Craiovei de cand era copil. A insotit echipa in majoritatea deplasarilor, este unul dintre cei mai cunoscuti "ultras" din Banie si, din dragoste pentru "Stiinta", si-a tatuat pe piciorul drept "100% Oltean". El a explicat motivul pentru gestul de duminica, ce l-a facut, de acum, celebru in toata tara. "La fel ca toti fanii, eu l-am respectat pe Niculescu in vremea cand juca pentru Craiova. Ceea ce ne-a deranjat pe toti in momentul in care s-a transferat la marele dusman a fost faptul ca ne-a jurat ca nu va evolua niciodata la Dinamo. A doua zi, era plecat in «Stefan cel Mare». De atunci, este urat de toti craiovenii care iubesc fotbalul", a spus Todoran, care a suferit o bataie crunta dupa ce a fost scos de pe gazon.

PROCES. "Eu n-am vrut sa-l lovesc, ci doar sa-i arunc fularul in semn de dispret si i-am spus: «Cioara, tu nu meriti sa joci pe acest stadion!»", a completat "ultrasul" craiovean, care intentioneaza sa-l dea in judecata pe Adrian Mihalcea pentru ca l-a lovit cu bocancii cand a sarit in apararea lui Niculescu. "Stiam ca meciul e televizat si toata lumea trebuie sa stie cat de dispretuiti sunt Niculescu si Dinamo la Craiova. O sa platesc pentru ce am facut, dar asta nu-l scuza pe Mihalcea, care m-a lovit fara sa-i fac nimic. Il voi chema in instanta, ca sa plateasca si el", a incheiat "Postasul".

PEDEAPSA

"Tocmai am primit caseta meciului de la Craiova si urmeaza sa o analizam foarte atent. Toti cei implicati in acel incident risca sanctiuni, inclusiv Mihalcea, care urmeaza sa fie chemat pentru explicatii" - Alexandru Boc, vicepresedinte Comisia de Disciplina a FRF

EROARE

"Arbitrul a gresit in faza respectiva, fiindca Mihalcea trebuia eliminat. Nu exista scuza si le-am spus-o si la cursuri. Cand exista un eveniment si nici unul dintre cei patru nu o vede, este greseala de arbitraj" - Ion Craciunescu, presedinte CCA