Liga I ne va oferi un final fierbinte, nu mai putin de cinci echipe urmand sa se bata pentru locuri in Liga Campionilor si in Cupa UEFA

Cu zece etape inainte de finalul campionatului, lupta pentru un loc in cupele europene este mai dura ca niciodata. Daca pana acum toata lumea era obisnuita sa le vada in fruntea clasamentului pe Dinamo, Steaua si Rapid, in acest sezon provincia a dat doua competitoare puternice, dar si surprinzatoare: CFR Cluj si Gloria Bistrita.

Daca la Cluj, investitiile facute in aducerea de jucatori portughezi au fost confirmate, revelatia acestui sezon se numeste Gloria Bistrita, care a ajuns pe un merituos loc cinci, in principal datorita antrenorului Ioan Ovidiu Sabau.

Astfel se face ca formatia "Motului" a reusit mai multe victorii decat Rapidul fostului vicepremier, George Copos, - 13, spre deosebire de cele 12 inregistrate de alb-visinii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.