Marile cluburi de fotbal, exceptind Dinamo, Steaua sau Rapid, sint dispuse sa cheltuiasca oricit pentru un marketing sanatos si mai ales avantajos

Doi specialisti in materie, spaniolul Alex Abreu si englezul Robin Webb, au pus bazele unui concept inedit, menit sa uneasca doua dintre cele mai iubite activitati sportive: fotbalul si automobilismul. AC Milan, PSV Eindhoven, FC Porto si Olympiakos Pireu au confirmat participarea la viitoarea competitiei automobilistica "Formula Superleague", un veritabil campionat mondial auto, care va incepe in luna august 2008 si care va stringe la start 20 de team-uri, masinile urmind a purta culorile si emblemele cluburilor de fotbal.

Fiecare etapa va avea un mare premiu, in valoare de 1 milion de euro. Milan, PSV, Porto si Olympiakos si-au prezentat deja monoposturile, italienii au facut onorurile chiar ieri, in cantonamentul de la Milanello. Trebuie mentionat faptul ca "Superleague Formula" nu va reprezenta o alternativa la cursele de F1, nivelul competitiei, dar mai ales cel al echiparilor monoposturilor, nefiind de acelasi calibru. Federatia Internationala de Automobilism (FIA) si-a dat acceptul pentru demararea proiectului, iar organizatorii asteapta alte societati fotbalistice sa se inscrie pe lista.

Nu vor lipsi grupari renumite, precum Real Madrid, FC Barcelona, CF Valencia (Spania), Inter Milano (Italia), Olympique Lyon, Olympique Marseille (Franta), Schalke 04 (Germania), Galatasaray Istanbul (Turcia), Lokomotiv Moscova (Rusia), IFK Goteborg (Suedia), FC Basel (Elvetia), Anderlecht Bruxelles (Belgia), dar nici mari cluburi de pe alte continente: Boca Juniors (Argentina), Flamengo Rio de Janeiro (Brazilia), Club America (Mexic), Shanghai Shenhua (China) sau Samsung Bluewings (Coreea de Sud).


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.