Infringerea suferita in fata Stelei nu doar bareaza, in mare masura, drumul Rapidului catre preliminariile UEFA Champions League, dar produce si stari convulsive in rindul echipei.
Antrenorul Razvan Lucescu s-a decis sa paraseasca banca tehnica, portarul Daniel Coman spune ca va pleca si el in vara, iar batrinul Viorel Moldovan a ajuns la concluzia ca e cazul sa-si atirne ghetele in cui. La inceputul anului, Moldovan anuntase conducerea clubului ca este dispus sa-si prelungeasca angajamentul cu inca un sezon, special pentru a evolua in competitia numarul unu intercluburi, insa, acum, pare hotarit sa renunte definitiv la cariera sportiva.

"Imi bag picioarele in el de fotbal, este prea nedrept. Noi am dominat Steaua si, totusi, ei au cistigat", a "explodat" Moldovan, dupa derby-ul pierdut, duminica seara, in Giulesti. Pe 8 iulie, fostul international va implini virsta de 35 de ani, iar din sezonul urmator el vrea sa imbratiseze, 100%, meseria de antrenor. In clipa de fata, Viorel Moldovan este unul dintre cei doi secunzi ai lui Razvan Lucescu, dupa Marian Rada.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.