Selectionerul nu se simte bine primit in Giulesti, evitind sa-i mai vada live pe rapidisti
Dupa ce Victor Piturca declara ca nu a venit la derby-ul Rapid - Steaua din cauza lipsei locurilor de parcare din Giulesti, a lipsei rezervarilor la tribuna VIP, dar si a bodyguarzilor care l-au impiedicat si altadata sa intre pe stadion, Constantin Zotta a declarat ca motivele selectionerului sint nefondate. "Reprezentantii FRF au la fiecare meci al nostru doua locuri rezervate in zona VIP, iar parking le-am pus la dispozitie de fiecare data cind ne-a fost solicitat. Poate nu e bine primit in Giulesti din cauza suporterilor si, probabil, i-a fost frica sa nu fie injurat de fanii nostri, pentru ca nu a folosit la nationala jucatori de la Rapid. Din cauza asta cred ca n-a venit", a spus oficialul.

Daca trecutul antrenorului din Ghencea si relatia din ce in ce mai buna cu conducerea ros-albastrilor l-ar fi putut face indezirabil pe Piturca in potcoava giulesteana, Zotta exclude orice conflict intre selectioner si bodyguarzii clubului Rapid. "Nu stiu la ce s-a referit cind a spus ca are probleme cu fortele noastre de ordine. Poate nu l-au lasat sa intre pe stadioane bodyguarzii lui Gigi Becali, nu ai nostri. Noi incercam sa avem o relatie cit mai buna cu FRF", a declarat reprezentantul feroviarilor.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.