Fizioterapeutul clubului englez de Wolverhampton, Barry Holmes, i-a interzis lui Ionel Ganea sa evolueze la echipa de rezerve a clubului din liga a doua, considerand ca romanul nu este inca pregatit sa revina pe gazon intr-un meci, fie el si amical.

Conform siteului "lupilor", Ganea, insotit de Holmes, s-a deplasat saptamana trecuta la o clinica de specialitate din Germania, unde efectueaza controale regulate inca din perioada in care evolua la VfB Stuttgart. Concluzia medicilor a fost ca recuperarea dupa operatia efectuata in toamna la genunchiul drept pentru ruptura de ligamente incrucisate s-a desfasurat in bune conditii si nu mai este nevoie de o alta interventie chirugicala. "Dupa o examinare completa am aflat ca Vio nu are nevoie de alta interventie chirurgicala, iar genunchiul se vindeca asa cum trebuie. Totusi, mai are nevoie de intarire, de un plus de vigoare, inainte de a reveni si ar fi o prostie sa se grabeasca si genunchiul sa cedeze", a spus Holmes.

Decizia fizioterapeutului de a-i interzice lui Ganea sa intre la joc "l-a dezamagit pe Vio, care de aproape o luna se pregateste fizic cot la cot cu colegii sai", recunoaste Holmes.

"A muncit foarte mult dupa operatia suferita, are mult entuziasm si ne dorim sa revina pe teren cat mai curand posibil, dar nu este cazul sa forteze tocmai acum", a mai precizat Holmes pe siteul "lupilor".


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.