Patronul Stelei a admis ca giulestenii au jucat mai bine decat echipa sa si a marturisit ca victoria a venit de la Dumnezeu, dupa ce a spus de 33 de ori Tatal Nostru in timpul partidei.
Gigi Becali le-a cerut stelistilor sa-l joace mai mult pe Elton, iar la finalul partidei a acceptat sa se pozeze cu steagul Rapidului la gat.

Gigi Becali a fost surprinzator de modest duminica seara, laudand excesiv Rapidul, in ciuda faptului ca echipa sa a castigat. "Nu stiu cat de inteligent a jucat Steaua, dar ne-au cam dominat, sa fie Steaua bagata in corzi asa, mai rar! Am avut prea mari emotii, ca niciodata asteptam sa se termine meciul. Ne-au pasat, ne-au dominat, au jucat fotbal mai frumos ca noi. In primele 20 de minute am jucat noi, apoi au fost calare pe noi. Nu ma asteptam ca Rapid sa domine asa", a spus Gigi Becali la emisiunea "Fanatik Show". "La un moment dat, eram multumit si cu un egal, am avut trei ocazii si am marcat trei goluri. Golul doi a fost cadou de la Dumnezeu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.