La doua zile dupa calificarea in sferturile de finala ale Cupei Davis, Federatia Romana de Tenis a semnat un nou contract de sponsorizare cu BRD - Groupe Societe Generale, care va contribui la bugetul din 2005 cu 100.000 de euro.

"Se doreste ca generatia actuala sau cea din viitor sa castige Cupa Davis. Ne dorim o minune, pentru ca performanta lui Ilie Nastase, care a fost numarul 1 mondial, ne da dreptul sa visam", a spus directorul general al FRT, Dumitru Haradau. Prezent la eveniment, presedintele federatiei, Ilie Nastase, a declarat ca e multumit de adversarul din "sferturile" Cupei Davis: "Cred ca nu numai mie imi convine Croatia, dar si baietilor. Cu Roddick si cu Agassi nu prea aveam sanse, desi Ljubicici i-a batut pe amandoi. Dar americanii au facut un meci slab, iar Ljubicici e in mare forma. Poate acum se va inversa", a spus Nastase, adaugand ca ar fi bine ca Hanescu sa joace si la dublu. Atat echipa de Cupa Davis, cat si atletii medaliati la CE de sala au fost recompensati ieri de ANS.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.