Antrenoarea lotului national de gimnastica, Mariana Bitang, a declarat ca, de 8 martie, dorinta sa si a gimnastelor a fost ca Octavian Belu sa revina la Deva.

"Personal, si cred ca pot vorbi si in numele fetelor, ne-am dori ca domnul Belu sa revina cat mai urgent in sala pentru ca se apropie competitiile majore si este mare nevoie de dansul acolo unde ii este, de altfel, locul. Asta este dorinta fetelor si a mea de 8 martie", a afirmat Bitang, care, alaturi de elevele sale, a primit flori si bomboane de la presedintele ANS, Gheorghe Florian. Belu nu le-a putut oferi flori gimnastelor de 8 martie, din cauza ca este foarte racit.

"Nu poate iesi din casa si nici nu cred ca era bine sa fie in contact cu fetele in starea in care este", a adaugat Bitang. Catalina Ponor a sperat ieri ca antrenorul Octavian Belu sa revina la sala, dar nu pentru a le aduce cadouri: "N-am avut ocazia sa vorbim cu domnul Belu, dar speram sa vina la sala, sa ne intalnim si sa il pupam si noi. Il asteptam si speram ca va reveni in curand", a spus, emotionata, Catalina Ponor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.