Presa de la Sofia a reactionat extrem de dur dupa ce nationala nu a reusit sa scoata decat o remiza (0-0) impotriva Albaniei

Zilele lui Stoicikov la carma nationalei Bulgariei par numarate. Frustrati de lipsa de rezultate si de atitudinea sfidatoare a lui Stoicikov, suporterii si presa cer indepartarea fostului mare jucator de pe banca selectionatei.

Se pare ca nimeni nu mai are rabdare cu Stoicikov, in special dupa remiza alba cu Albania, care lasa Bulgaria la doua puncte in urma Romaniei in Grupa G. Titlul celui mai mare cotidian de sport - "7 Zile Sport" - rezuma frustrarea bulgarilor: "Catastrofa! Rusine! Suntem idiotii Europei, pentru ca inghitim astfel de antrenori. Afara, nenorocitilor!", scrie "7 Zile Sport", sub ultima propozitie fiind postata o fotografie cu Hristo Stoicikov si secundul Dimitar Dimitrov.

Ziaristii bulgari cer demisia selectionerului

Aceeasi publicatie comenteaza: "Doi antrenori prosti si caricatura creata de ei, numita nationala, au scuipat pe fata Bulgariei. sansele de calificare la Europene sunt minime. Stoicikov si Dimitrov. Ei si-au batut joc de natie. Afara! Suntem siguri ca nu o sa-si dea demisia, pentru ca sunt de o nesimtire crasa. Federatia insa trebuie sa o faca. Acum romanii au dreptate sa ne ia peste picior. Cu ce drept vorbea Stoicikov despre aranjament la meciul lor cu Olanda?"


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.