In prima etapa a returului, Steaua a jucat la Oradea, cu UTA.

Accidentat in repriza a doua a partidei, Sorin Ghionea a luat o pauza fortata, de o luna. Dupa ce s-a crezut, initial, ca are o entorsa la genunchiul piciorului drept, fundasul Stelei n-a revenit nici pina astazi la antrenamentele echipei, mai mult, el pregatindu-se doar la sala de forta.

Motivul este acela ca Ghionea, desi a consultat mai multi medici, n-a aflat exact natura accidentarii sale. Unii specialisti i-au spus ca tendonul rotulian este cel afectat, altii insa au mers pe mina ligamentelor incrucisate. Din acest motiv, Sorin Ghionea l-a sunat pina si pe Chivu pentru a-i cere sfatul. Capitanul nationalei i-a sugerat sa vina la Roma, pentru a face investigatii la clinica din oras.

Fundasul ros-albastrilor este tentat sa dea curs invitatiei lui Cristi Chivu si, mai mult decit probabil, el va pleca zilele acestea in capitala Italiei. Astfel, Olaroiu va fi nevoit sa joace si derby-urile cu Rapid si Dinamo folosind cuplul de fundas i centrali Radoi - Goian, unul care a dat satisfactie, altfel dispus, si la echipa nationala, mai ales in meciul cu Olanda.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.