Gigi Becali spune ca Steaua va castiga derby-ul cu Rapid doar cu ajutorul divinitatii

Finantatorul din Ghencea si l-ar dori pe Dumnezeu suporter stelist, considerand ca numai in acest caz echipa antrenata de Olaroiu va castiga meciul cu Rapid, programat duminica, de la ora 20, pe stadionul din Giulesti, in etapa a 24-a a Ligii I. Gigi Becali crede ca Stelei ii trebuie noroc pentru a castiga duminica in Giulesti: "Trebuie ca Dumnezeu sa fie stelist, nu rapidist!".

Gigi Becali a povestit discutia avuta cu actionarul majoritar al lui FC Rapid, George Copos, pe marginea derby-ului. "Am vorbit cu Copos, a spus ca va tine post toata saptamana. A zis: <>. <>, iar el a zis <>, de frica", a spus boss-ul din Ghencea.

Gigi Becali a afirmat despre el ca este "un urs" in comparatie cu Copos, "o vulpe naparlita" in viziunea sa. Patronul stelist a precizat ca este "un elefant" dupa ce a aflat ca ursul a fost pacalit de vulpe. "Eu sunt ursul, nu ma poate pacali el pe mine. Ii dau o laba... nu ma intereseaza smecheria lui. A, ursul a fost pacalit de vulpe in poveste? Atunci, eu sunt elefantul. El e o vulpe naparlita. Ii dau o trompa, pac-pac", a ras finantatorul gruparii din Ghencea.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.