Nationala a castigat aseara la Piatra Neamt cu 3-0 in fata Luxemburgului si a primit o veste excelenta de la Sofia, unde Bulgaria a remizat cu Albania
Meciul cu Luxemburg a fost exact asa cum il astepta toata lumea, unul fara prea mari probleme si care s-a incheiat cu o victorie confortabila a "tricolorilor". Vestea buna a serii a venit de la Sofia, acolo unde Bulgaria a facut doar 0-0 cu Albania, ramanand la trei puncte in spatele Romaniei. In conditiile in care Olanda urma sa joace aseara tarziu in Slovenia, "tricolorii" se aflau la finalul meciului de la Piatra Neamt pe prima pozitie a clasamentului grupei, dupa cinci jocuri disputate, depasindu-i pe batavi la golaveraj. O pozitie excelenta tinand cont ca la Euro 2008 merg primele doua clasate.

Nationala nu a repetat aseara prestatia excelenta din meciul cu Olanda, dar nici nu avea cum, pentru ca e greu sa joci la capacitate maxima impotriva unui rival de talia celui din Luxemburg.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.