Apararea giulestenilor nu se simte amenintata de brazilianul Elton, caruia nu i se va face marcaj om la om. Ionut Rada e de parere ca acesta va fi intimidat de jocul rapidistilor si ca va cauta sa se fereasca de contactele dure. El crede ca partida de duminica nu este decisiva pentru locul doi.Jucatorul spune ca echipa sa este intr-o forma mai buna decit cea a rivalilor din Ghencea.

Sport Total: Este meciul cu Steaua decisiv pentru un loc in Liga Campionilor?

Ionut Rada: Nu, dar trebuie sa cistigam acest joc, s-a vazut si in primele etape ca se pot intimpla surprize, CFR Cluj si Steaua au pierdut puncte importante la echipele mici ale campionatului. Cel mai important lucru este ca, la sfirsitul returului, atunci cind se trage linie, noi sa fim pe locul doi.

Ai mai intilnit in cariera ta un jucator la fel de scund ca Elton?

Nu m-am confruntat pina acum cu un fotbalist atit de mic de statura. Trebuie sa-l blocam, sa nu-i dam spatii, sa-si dezvolte jocul de viteza. Nu ii vom acorda o atentie speciala, noi vom juca sa cistigam, nu ne intereseaza cum joaca un anumit fotbalist. Am intilnit adversari mult mai bine cotati decit cei de la Steaua si ne-am descurcat.

Diferenta de gabarit intre tine si el e uriasa.

Sa aiba grija. Fotbalul este un joc barbatesc, nu il vom proteja deloc, dar nici nu cautam sa-l scoatem din joc. Cred ca va evita sa intre in clinciuri cu noi. El stie bine ca nu va iesi avantajat dintr-un contact fizic cu mine sau cu unul dintre colegii mei.

Domnul Copos a spus ca sinteti mai in forma decit Steaua, tu ce parere ai?

Nu trebuie sa ne laudam noi cu acest lucru, dar cred ca s-a vazut in acest inceput de sezon ca juca m mai bine decit ei. Numai ghinionul si neatentia pe final ne-a privat de inca doua victorii in jocurile cu Universitatea Craiova si cu FC Vaslui.

Cum este atmosfera in lot?

Sintem pregatiti 100% pentru meciul cu Steaua si ne dorim foarte mult sa facem o partida mare. Vrem sa le oferim suporterilor nostri o victorie impotriva ros-albastrilor, pentru ca acest lucru este extrem de important pentru orice rapidist adevarat.

Doar Burdujan nu e apt

Daca in cea mai mare parte a campionatului formatia feroviara a suferit din cauza numeroaselor accidentari, pentru partida cu Steaua, tehnicianul Razvan Lucescu are toti jucatorii la dispozitie, cu o singura exceptie.

"Nicolae Grigore si-a revenit dupa intinderea la coapsa si va fi apt de joc pina duminica, singurul accidentat din lot fiind Burdujan", a declarat secundul Marian Rada.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.