Cu patru zile inainte de partida dintre Poli Iasi si Universitatea Craiova, antrenorul moldovenilor, Ionut Popa, are deja doua probleme mari de rezolvat. Prima, au fost oprite gazele, iar jucatorii nu mai au unde sa-si faca dus la finalul antrenamentelor, iar a doua, meciul de simbata.

A gasit rapid o solutie pentru prima din ele: "Cum nu am avut gaz toata sapta mina, am vorbit cu un padurar sa-mi dea lemne sa facem focul la stadion. Ei, oricum, vor sa prinda cucul care traieste in padure si, daca taie copacii, au sansa sa-l prinda, iar noi vom avea lemne pentru a incalzi apa. Ce altceva sa facem?", se intreba Popa.

Pentru cea de-a doua problema solutia este mai greu de gasit. In tur, in Banie, Iasiul a reusit sa paraseasca arena craiovenilor cu un punct in brate, declansind in acel moment un adevarat scandal.

"S-au purtat foarte urit, ne-au batut si pe noi si pe arbitri, nu stiu ce s-a intimplat atit de grav sa reactioneze asa. Eu inca sint marcat, fiindca Universitatea este un nume mare in fotbalul romanesc, si nu mi-as fi imaginat ca se poate ajunge atit de departe", a afirmat Popa, care considera ca toate actiunile de genul acesta ale conducatorilor de cluburi au in subsidiar alte motive: "Doar la noi in Romania am vazut ca se practica lovirea arbitrilor. Este o tehnica golaneasca pe care nu am vazut-o la Badea de la Dinamo, la Ion Alexandrescu de la Steaua, la Marius Stan, la Jean Padureanu, ci numai la conducatorii tineri, care abia au intrat in fotbal".

Popa a mai adaugat ca nu are de gind sa se razbune. "Toata lumea e suparata dupa acele evenimente, suporterii, jucatorii, conducerea, probabil ca nu o sa-I asteptam cu flori, dar nici nu o sa-i omorim", a conchis tehnicianul iesenilor.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.