Stefan Iovan, Ionut Lupescu si Daniel Prodan au intrat ieri pe gazon, insa doar pentru o partida demonstrativa, jucata la Piatra Neamt, in compania juniorilor de la Ceahlaul. Oficialii au pierdut cu 2-4 meciul care face parte dintr-o campanie de promovare a fotbalului.

Intilnirea a fost urmarita de citeva sute de suporteri, care i-au asaltat pe fostii fotbalisti pentru poze si autografe.
Dupa partida cu Olanda, atmosfera este cit se poate de destinsa in sinul echipei nationale. Ieri-dimineata, oficiali ai federatiei si ai echipei nationale au ales sa se relaxeze in mijlocul suporterilor, cei care, cu o zi inainte, ii primeau cu piine si sare, ca pe niste oaspeti de seama.

Secundul nationalei, Stefan Iovan, directorul general al FRF, Ionut Lupescu, si directorul sportiv Daniel Prodan, alaturi de oficialitati ale orasului Piatra Neamt, au infruntat intr-un meci demonstrativ o echipa a juniorilor clubului Ceahlaul.

La meciul organizat pe terenul sintetic, din imediata apropiere a stadionului Ceahlaul, au asistat citeva sute de suporteri, majoritatea copii, care au urmarit de pe margine evolutia fostelor glorii. Avind in vedere diferenta neta de virsta, oficialii FRF au fost nevoiti sa se intrebuinteze serios pentru a le face fata tinerilor nemteni, insa au iesit sifonati din "batalie", dupa o infringere cu 2-4.

La final, cel mai obosit a fost Iovan, care a alergat mult, incercind sa-si aduca aminte de vremuri demult apus. Intre doua reprize de autografe, Motatei nu a ezitat sa-si critice dur "coechipierii". "Ne-a prins bine sa facem miscare, dar imi pare rau ca am pierdut. Numai Didi (n.r. - Prodan) e de vina. Din cauza lui am fost invinsi", s-a lamentat, ironic, secundul primei reprezentative, care a fost asaltat de multimea de copii, dornici de autografe si fotografii.

Evenimentul a fost denumit "Copiii de azi, suporterii de miine" si a fost organizat la initiativa FRF. Acesta face parte dintr-un program mai amplu de promovare a fotbalului, la toate nivelurile, care va fi pus in aplicare in mai multe judete.

Fara Nasul si Pinalti

Desi, initial, au anuntat ca se vor infrunta, prieteneste, pe terenul de fotbal, presedintele FRF, Mircea Sandu, si primarul Gheorghe Stefan nu au putut fi prezenti pe gazon. Nasul, plecat la o sedinta a UEFA, l-a trimis in locul sau pe Lupescu, in timp ce viceprimarul din Piatra Neamt a jucat in locul lui Stefan. Cei doi au promis, insa, ca vor face in asa fel incit la urmatoarele actiuni programeze si un meci vedeta de acest fel.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.