Fetele lui Gheorghe Tadici au intors avantajul de cinci goluri al handbalistelor de la Podravka
Depasite surprinzator in Croatia, unde au pierdut in fata celor de la Podravka cu 27-32, fetele de la Oltchim au tinut sa demonstreze, sambata seara, in Sala Sporturilor din Valcea ca nu au adversar in Cupa Cupelor.

In mansa retur, in fata a 3.000 de suporteri, valcencele au maturat cu campioana Croatiei, pe care au invins-o fara drept de apel cu 34-21. Cu Luminita Hutupan imbatabila intre buturi si cu Galca, Luca si Meirosu excelente in ofensiva, romancele s-au distantat pe tabela inca din primele minute, pentru ca la pauza sa aiba calificarea in buzunar, avand deja 13 goluri avans (21-8). in partea a doua, fetele lui Tadici au condimentat jocul si cu faze de real spectacol, motiv de mandrie pentru vulcanicul antrenor. "Le-am demonstrat celor care se indoiau de noi ca atunci cand vrem nu ne sta nimeni in fata. Avem deschis acum drumul spre finala", a spus dupa meci Tadici.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.