Atacantul tricolorilor sustine ca doar lipsa norocului a privat nationala Romaniei de o victorie la Rotterdam, mai ales ca, spune el, olandezii n-au avut ocazii mai clare

Cel mai bun fotbalist al tricolorilor din partida cu Olanda, Adrian Mutu, a comentat in termeni obiectivi remiza obtinuta sambata seara pe arena "De Kuip" din Rotterdam.

Echipierul Fiorentinei recunoaste ca, desi tricolorii nu si-au propus o remiza contra batavilor, s-au chinuit destul de mult pe final pentru a nu primi gol.

inaintea intalnirii cu Olanda, Mutu a recunoscut cu fairplay ca, in urma cu doi ani, in Olanda - Romania 2-0, disputat tot la Rotterdam, nu merita sa fie titularizat, el venind atunci dupa suspendarea dictata ca urmare a consumului de cocaina. Sambata seara, Adi a demonstrat insa ca este cel mai bun jucator roman al momentului, evolutia sa ajutandu-i pe tricolori sa plece neinvinsi de pe "De Kuip".

"A fost mai dificil decat ne asteptam, dar nu am avut probleme, pentru ca jocul nostru a functionat foarte bine", a spus Mutu. Internationalul crede ca, dupa acest rezultat, tricolorii si-au anuntat candidatura pentru primul loc din Grupa G: "Am demonstrat clar ca meritam calificarea. Numai muncind si alergand pana la epuizare vom reusi ce asteptam cu totii".

"Briliantul", luat peste picior de catre Robben

Controversata faza din minutul 35, cand olandezii au continuat o faza de atac desi Goian era accidentat in apropierea propriului careu, a fost comentata de catre Mutu: "M-a deranjat ca Robben nu a trimis mingea in afara terenului la accidentarea lui Goian.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.