Viorel Moldovan spune ca jocul micutului brazilian din Ghencea va fi analizat si ca este posibil sa i se acorde o atentie speciala. Chiar daca nu a jucat nici un rapidist cu Olanda, secundul giulestenilor nu e dezamagit, declarind ca acestia vor fi utilizati intr-o partitura mai ofensiva.Veteranul alb-visiniilor nu crede ca infruntarea cu Steaua este decisiva pentru locul doi.

Sport Total: Steaua a avut trei jucatori in teren in partida cu Olanda, Rapidul nici unul.

Viorel Moldovan: Este decizia antrenorului, luata in functie de partitura pe care a vrut sa o aplice, in situatia in care trebuia sa jucam defensiv. Altfel, cred ca tehnicianul va miza in alte partide, in care trebuie sa atacam, si pe fotbalisti din Giulesti.

Victor Piturca l-a preferat in poarta pe Lobont. Este Coman intr-o forma mai slaba?

Indiferent daca are unele probleme personale, Dani este un om foarte puternic si, atunci cind intra pe teren, nu e nici o problema cu el. E foarte important ca exista o concurenta reala intre buturi si ca, in orice moment, putem avea un portar de valoare titular. Dani si Bogdan sint de valori foarte apropiate.

Urmeaza partida cu Steaua, se joaca locul doi la acest meci?

In nici un caz. Ne pregatim pentru acest derby, e intr-adevar important, dar nu decisiv. Cred ca diferenta va fi facuta in partidele cu echipe mici, unde se pot pierde puncte. Echipe ca CFR sau Bistrita, care sint foarte bine pregatite fizic si stau bine in teren, sint, de asemenea, foarte periculoase.

Ce are Rapidul in plus fata de Steaua?

E greu de spus. Trebuie sa evoluam asa cum o facem de obicei, ca sa ne impunem. Daca jucam dinamic, dezvoltam jocul nostru de mobilitate si de pase, cream si spectacol si luam si toate punctele.

Veti lua masuri speciale ca sa-l anihilati pe Elton?

Eu unul nu l-am vazut evoluind pina acum. Vom vedea inregistrari cu jocul lui si, in functie de calitatile pe care le are, vom aplica o strategie pentru a-l contracara. Daca are o tehnica buna, trebuie sa-i acordam atentie.

Veti fi arbitrati de straini.

Are mai putina importanta. Si noi avem arbitri buni, dar asa cred ca se inlatura orice suspiciuni.

"Il vor regreta pe Toure"

Cherif Toure nu va ramine in Giulesti, deoarece nu s-a inteles la bani cu oficialii. Traian Gherghisan, impresarul fotbalistului, arunca sageti catre conducere: "Jucatorul e dezamagit de felul in care a fost tratat. L-au tot aminat, dupa care au spus ca are pretentii exagerate, desi acestea erau undeva la 15.000 de euro pe luna, o suma normala pentru un fotbalist care a jucat la Mondiale. Nimeni de la Rapid nu si-a asumat responsabilitatea transferului. Cind se vor intilni cu el in meci direct, vor regreta ca nu l-au luat. Exista interes din partea altor cluburi din tara si vom vorbi in zilele urmatoare".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.