Antrenorul Ioan Andone spune ca Gigel Bucur va juca la Dinamo in momentul in care va pleca Claudiu Niculescu, chiar daca directorul executiv Cristi Borcea nu agreeaza acest transfer.

"Cand Niculescu va pleca, Gigel Bucur va juca aici. Chiar si daca nu vrea domnul Borcea. Nu pot sa spun daca pleaca Niculescu, asta sa spuna domnul Borcea, pentru ca eu nu vand nici un fotbalist de la Dinamo, nici nu e meseria mea. Meseria mea e sa-i antrenez si sa-i fac sa joace cat mai bine pentru Dinamo si pentru echipa nationala. Eu ma pot implica doar cand doresc sau nu un jucator. Asta pot s-o spun. Si-o s-o spun tot timpul daca o sa am nevoie de un jucator ca Gigel Bucur. Noi nu avem la ora actuala nici un atacant care sa fie component al lotului national al Romaniei. Deci, mi-as dori un jucator ca Gigel Bucur, cine nu si-ar dori? As fi ingrat acum sa spun: 'Nu ma intereseaza pentru ca e scump, ca e mic>>. Va spun ca ma intereseaza pe mine, personal, si multa lume din conducere imi va da dreptate. E adevarat ca numai in conditiile in care Claudiu Niculescu va pleca", a declarat Andone inaintea antrenamentului de luni dimineata.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.