Decizia Comisiei Centrale a Arbitrilor de a aduce arbitri straini la derby-uri nu a reusit sa multumeasca pe toata lumea. George Copos, un aprig contestatar al arbitrajelor cu doar cateva sezoane in urma, nu mai vrea arbitri straini la meciul cu Steaua.
Gheorghe Constantin, presedintele CCA, are un aliat nesperat in razboiul pe care il duce cu oficialii care ii ataca fara mila subordonatii sai. George Copos a devenit peste noapte aparatorul "fluierasilor" autohtoni si ar dori ca derby-ul pentru locul 2, Rapid - Steaua, de pe 1 aprilie, sa nu mai fie condus de o brigada din strainatate. Copos incearca sa-l convinga pe presedintele FRF, Mircea Sandu, de faptul ca aducerea unor brigazi de peste hotare la partidele Rapid - Steaua si Steaua - Dinamo, ar submina sansele arbitrilor autohtoni de a fi promovati in loturile UEFA.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.