Conducatorii echipei Dinamo nu-si mai fac niciun fel de griji ca vor putea pierde campionatul. O demonstreaza si pregatirile pentru sarbatorirea celui de-al 18-lea titlu din istorie.

Cristian Borcea are planuri mari si incearca sa celebreze acest eveniment precum marile echipe europene. Jucatorii dinamovisti vor face parada, prin centrul Bucurestiului, intr-un autocar descoperit, traseul avind ca punct de plecare Piata Unirii si ca sosire arena din "Stefan cel Mare". In vara anului trecut, FC Barcelona a cucerit UEFA Champions League si titlul in "Primera Division", prilej pentru milioane de fani catalani sa "inunde" strazile orasului.

Un asemenea spectacol, insa la scara redusa, pregateste si FC Dinamo. Fotbalistii antrenati de Mircea Rednic vor saluta suporterii dintr-un autocar descoperit, vopsit in alb si rosu, purtind emblema clubului, plus cifra 18, reprezentind numarul campionatelor cistigate de "ciini". Foarte probabil, show-ul va avea loc duminica, 27 mai, la o zi dupa disputarea ultimei etape, cind echipa se va deplasa la Piatra Neamt, pentru meciul cu Ceahlaul. Caravana dinamovista va parcurge traseul Piata Unirii - Piata Universitatii - Piata Romana - Piata Victoriei - Soseaua Stefan cel Mare. Cristi Borcea a declarat, ieri, ca Bucurestiul se va transforma intr-un oras colorat in alb si rosu.

"Vom fi peste 100.000 de dinamovisti in centrul Capitalei", sustine directorul executiv al liderului. Actionarii FC Dinamo au si un "plan" de atragere a fanilor din toata tara. In deplasarile din ultimele etape - cind, practic, ecuatia titlului va fi rezolvata si din punct de vedere matematic -, se vor imparti fluturasi in toate orasele vizitate, prin care sustinatorii "alb-rosilor" vor fi invitati sa ia parte la marea sarbatoare din Capitala. Adevaratul show va avea loc pe arena din "Groapa". Timp de doua ore, cele mai apreciate trupe de muzica din tara vor sustine un concert live. Pentru cei care nu vor putea patrunde in stadion, clubul va amplasa doua ecrane gigant in interiorul Complexului Sportiv "Dinamo". Seara se va incheia cu un impresionant foc de artificii si un spectacol de lumini si lasere.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.