Din vara, actionarii dinamovisti vor sa-i dea lui Cornel Dinu mai multe responsabilitati in privinta transferurilor de jucatori. Astfel, se doreste ca administratorul delegat sa fie scouterul numarul unu din Stefan cel Mare, Procurorul urmind sa aiba un cuvint greu referitor la viitoarele achizitii. Pina acum, Mircea Rednic a avut ultimul cuvint in privinta aducerii de fotbalisti la echipa.

Campania de transferuri a clubului din Stefan cel Mare nu a fost niciodata una linistita. Intotdeauna, in Groapa, au venit si au plecat fotbalisti pe banda rulanta si nu de putine ori acest capitol a fost presarat cu tot felul de scandaluri. Multi au spus ca oamenii din conducere trag sforile, iar jucatorii adusi sint doriti, in primul rind, de cei din birouri si mai apoi de antrenor. Instalarea lui Mircea Rednic in fotoliul de tehnician a mai schimbat parerea circotasilor, Puriul reusind mai mereu sa transfere fotbalistii pe care si i-a dorit.

Totusi, pauza de iarna a adus si unele probleme in acest sens, Caicedo si Mateus fiind doua exemple care nu au fost vazute foarte bine in spatele usilor de pe Floreasca. Mai mult, din cite se pare, din vara, investitorii de la Dinamo doresc ca administratorul delegat, Cornel Dinu, sa se ocupe in mod deosebit de transferurile de jucatori: "De ce platim un om ca Dinu, un adevarat profesionist. Trebuie sa se implice mai mult. El a fost antrenor si se pricepe foarte bine la acest lucru", au spus unii membri ai Consiliului de Administratie.

Astfel, Procurorul va fi principalul scouter, urmind ca el sa gaseasca fotbalisti si sa ia decizii in privinta aducerii lor la echipa. Din cite se pare, oamenii de afaceri isi doresc ca, pe viitor, indiferent de omul care va fi pe banca tehnica, Dinu sa aiba un cuvint de spus in problema aducerii de jucatori.

Badea cu Rapid

Daca managerul general, Cristi Borcea, i-a atacat pe stelisti, Nicolae Badea a preferat sa isi indrepte tunurile catre rivalii din Giulesti. Presedintele Consiliului de Administratie a spus ca Rapid ar trebui sa incerce un meci cu Flacara Moreni. "Cred ca cei de la Rapid vor fi asteptati cu mai mult interes. Ca la gara", a declarat boss-ul de la Computerland.

Mendy si-a revenit

Tinarul atacant de culoare s-a antrenat normal ieri, dupa ce, in urma cu doua saptamini, a suferit o contractura musculara, care l-a tinut in afara lotului la meciul cu UTA. Mendy este refacut in totalitate iar, cel mai probabil, Mircea Rednic il va folosi in amicalul cu Levski, programat duminica, cu incepere de la ora 17:00.

Il apara pe Rednic

Mircea Lucescu nu este de acord cu actionarii dinamovis ti care incearca sa puna presiune pe Mircea Rednic: "Nu este normal sa se intimple asa ceva, pentru ca, in aceste conditii, si stresul jucatorilor creste si este foarte greu sa mai obtii rezultate". Totusi, tehnicianul lui Sahtior este de parere ca Dinamo nu mai poate pierde acest campionat: "Este imposibil ca ei sa mai scape acest titlu".

MIRCEA LUCESCU: "Un club de fotbal trebuie condus de un singur om, nu de mai multi, pentru ca, daca sint mai multe capete, atunci sint mai multe pareri si nu e bine. La Dinamo sint prea multi conducatori. Am vazut ca unii sefi de acolo ii critica pe jucatori, iar acest lucru nu este normal. Fotbalistilor nu le este usor sa fie loviti de cei care, in mod normal, ar trebui sa-i sustina."

Probleme si cu Raducioiu

In urma cu aproximativ o luna, Florin Raducioiu a vrut sa-si dea demisia din postul de manager sportiv. Unul dintre motivele de suparare ale fostului atacant au fost legate de faptul ca nu este consultat in privinta transferurilor.

Borcea ataca din nou

Sirul ironiilor la adresa rivalilor din Ghencea a fost continuat ieri de Cristi Borcea. Dupa ce miercuri, la Moreni, citiva fani stelisti au venit la stadion cu steaguri si fulare ale ros-albastrilor, directorul general al ciinilor a gasit in aceasta intimplare un nou motiv de luat peste picior adversarul. "Mergem in tara in primul rind pentru suporterii dinamovisti. De la sute de kilometri departare, nu toti suporterii nostri au posibilitatea de a urmari, in fiecare etapa, echipa lui Mircea Rednic.

Insa, am o mare satisfactie cind vad stelisti la meciurile lui Dinamo. Este clar pentru toata lumea ca sintem cea mai buna si mai iubita echipa din Romania. Sintem tot mai multi dinamovisti in toate orasele tarii, iar lumea si-a dat seama ca Dinamo este echipa momentului", a declarat directorul executiv pentru site-ul oficial al clubului.

Borcea a incheiat comunicatul prin a arunca o ultima sageata cu subinteles. "Daca vom cistiga campionatul, vom fi peste 100.000 de dinamovisti in centrul Bucu


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.