Desi a fost aspru criticat de Adrian Mititelu, Stefan Stoica nu este afectat.

Sport Total: Esecul cu Gloria a agitat spiritele in Banie...

Stefan Stoica: Sa stiti ca Universitatea nu a jucat rau. Pai, timp de 35 de minute, adversarul nu prea a vazut mingea si a bubuit-o prin tribune. Apoi, la 1-0, am ratat mult, am facut greseli. Domnul Mititelu s-a suparat si mi-a spus ca trebuia sa-i cert pe copii. Eu, oriunde ma duc, fac dupa cum ma taie capul, pentru ca sint profesionist si stiu ca trebuie sa-mi asum responsabilitatea.

Este vinovat Lucian Pirvu pentru acele greseli?

Nu cred ca este o solutie sa-l trimitem la satelit. Chiar doresc sa mai am o discutie cu patronul si sa-l conving ca avem nevoie de toate fortele la prima echipa. Abia in perioada de transferuri, vom vedea. Cine este profesionist ramine, cine nu, pleaca.

Cit s-a vazut in ultimele rezultate faptul ca ati evoluat pe teren neutru?

Eu zic ca se schimbau radical datele problemei, daca jucam la Craiova. Cind evoluezi cu 20.000 de olteni in tribune, altfel intri pe teren. Sintem de vreo doua luni pe drumuri, or asta nu e corect.

Totusi, s-a spus ca echipa evolueaza prea defensiv...

Eu o sa joc intotdeauna cum stiu ca poate echipa asta. Doar cine nu cunoaste amanunte poate vorbi de rau. Sint convins ca ne aflam in crestere fata de tur. Miine, daca ar fi sa plec, o fac cu fruntea sus, pentru ca stiu ce progrese s-au realizat aici.

Apropo, v-ati simtit vreo clipa postul in pericol?

Daca patronul imi spune ca trebuie sa plec, ma ridic fara nici o problema. Oricum, in vestiar, leii stiu cine este seful, tot cu el tin (ride). Poate ca acum, copiii se vor gindi si la mine cind vor intra pe teren. Vor lupta cu zece la suta mai mult, asa, ca pentru nea Fane.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.