Presa olandeza atrage atentia asupra pericolului pe care il reprezinta atacantul Fiorentinei pentru buturile batavilor
Piesa de baza in planul lui Piturca de a-si lua revansa in fata Olandei (cu selectionerul tricolorilor pe banca Romania a pierdut doar doua meciuri oficiale, ambele in fata batavilor) este Adrian Mutu, iar gazdele de sambata seara stiu asta.

Cotidianul "Algemeen Dagblad" l-a analizat deja pe atacantul Fiorentinei, pe care il numeste "carnivorul din atacul Romaniei". "Acum doi ani, cand Olanda invingea la Rotterdam cu 2-0 nationala Romaniei, Mutu tocmai revenea dupa o suspendare de sapte luni, ca urmare a consumului de cocaina. Acum este pregatit, in forma si dornic de revansa", sunt convinsi jurnalistii olandezi. Acestia sunt pe deplin edificati asupra calitatilor de fotbalist ale pitesteanului: "Atacantul a iesit din prapastia in care s-a aflat in anii precedenti. Venirea sa la Fiorentina este probabil cel mai bun lucru care i s-a intamplat recent. Florenta este un oras splendid, iar tentatiile din Londra sunt departe", insa, naivi, cad in capcana idealizarii, scriind ca atacantul ar fi interesat de matematica, istorie si teatru! "Algemeen Dagblad" atrage atentia fotbalistilor lui Van Basten asupra dorintei de revansa a lui Mutu:(...)


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.