Stancu poate fi solutia pentru neutralizarea lui Elton. Aflati la egalitate de puncte cu rivalii din Ghencea, rapidistii prega tesc cu mare atentie derby-ul cu Steaua din urmatoarea etapa, considerat decisiv in lupta pentru ocuparea locului doi, care reprezinta principalul obiectiv al giulestenilor in acest sezon.

In conditiile in care Rapidul are de obicei un unsprezece de start foarte previzibil, Razvan Lucescu se pregateste sa-l surprinda pe Cosmin Olaroiu printr-o aparitie neasteptata in formula de start.

Tehnicianul alb-visiniilor vrea sa il introduca inca din primul minut pe Romeo Stancu, mai ales ca Marius Maldarasanu traverseaza o forma foarte slaba. Revenit dupa o accidentare grava, Stancu se pregateste la intensitate maxima de mai bine de o luna si, desi nu a evoluat in acest sezon decit in ultimele minute ale meciului cu Poli Timisoara, mijlocasul va fi arma secreta a lui Lucescu junior impotriva Stelei.

"Ma pregatesc la turatie maxima alaturi de colegi si ma simt foarte bine. Cred ca pina la meciul cu Steaua as putea sa ajung la forma necesara pentru a incepe un meci ca titular. Depinde de antrenor daca voi intra sau nu pe teren contra Stelei, oricum eu ma prega tesc si-mi astept rindul. Mi-e dor sa joc un meci in atmosfera fantastica de pe Giulesti", spune Romeo Stancu.

Omul care s-a remarcat in campania europeana din sezonul precedent prin felul in care l-a marcat pe celebrul Van der Vaart in dubla cu Hamburg din Cupa UEFA poate fi solutia pentru neutralizarea brazilianului Elton, considerat principala arma a ros-albas- trilor in derby-ul de peste zece zile.

Poate juca si pe stinga

In aceasta iarna, postul de mijlocas stinga a generat o adevarata criza in Giulesti, dupa ce titularul de drept, armeanul Karamian, a parasit echipa. Negasind solutii pe piata transferurilor, Razvan Lucescu a fost nevoit sa-l reprofileze pe Danut Perja, insa Rapidul mai dispune de un jucator care poate evolua fara probleme pe acest post. Titular incontestabil inainte sa se accidenteze, Romeo Stancu este de profesie mijlocas stinga, pozitie pe care a evoluat la Poli Timisoara inainte sa se transfere sub Grant si sa fie reprofilat mijlocas central.

"Strainii ne scutesc de scandaluri

Directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, considera ca decizia Comisiei Centrale a Arbitrilor de a delega o brigada de arbitri straini la derby-ul Rapid - Steaua are atit aspecte pozitive, cit si negative. "Este o decizie pe care o respectam. Intr-un fel e bine, dar pe de alta parte e rau ca va fi o brigada din afara tarii. Va fi liniste si nu se va mai comenta atit, insa eu cred ca sint multi arbitri romani care ar fi putut conduce cu brio acesasta partida", a declarat oficialul.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.