Capitanul Nationalei regreta ca nu poate juca in Olanda si le transmite colegilor sai sa joace pentru "milioanele de oameni care asteapta <>"
Marele absent al meciului de la Rotterdam i-a incurajat pe "tricolori" inaintea plecarii acestora spre Olanda, prin intermediul blog-ului sau. Chivu a fost operat pe 7 martie, dupa ce a suferit o fractura de piramida nazala la meciul lui AS Roma de la Lyon, din UEFA Champions League, cand a a fost lovit cu cotul in figura de Fred, si va lipsi de la meciurile cu Olanda si Luxemburg.

"Dragi colegi, sunt cateva zile de cand nu am pace. Ma simt vinovat. Sunt multe intrebari la care nu gasesc raspuns. Daca as fi fost mai atent as fi reusit, oare, sa evit acel cot primit in figura? Daca nu ma operam, as fi putut sa fiu pe teren la Rotterdam? Nu gasesc liniste. Eram dispus sa intru pe teren cu sau fara masca, daca blestemata asta de respiratie ar fi intrat in limitele minime ale normalitatii. Cu durerea m-as fi descurcat. Sunt obisnuit. Nu poate fi mai mare decat acum, cand constientizez ca lipsesc la un meci atat de important. Nu poate fi mai mare decat durerea provocata la fiecare calificare esuata.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.