Mijlocasul a lucrat suplimentar la antrenamentul de ieri. Prima victorie in campionat din 2007 si cele doua saptamini de pauza datorate reunirii lotului national au avut darul de a readuce zimbetele la sedintele de pregatire din Ghencea.

Desi antrenamentul de ieri a fost unul destul de intens, stelistii au avut timp sa si glumeasca si sa-si permita mai multe pase cu calciiul, la obisnuitul "5 contra 2", decit de obicei.

La acest capitol a excelat Elton, despre care Gigi Becali spunea ca va fi noul punct in jurul caruia va gravita jocul Stelei. Brazilianul, urmarit de pe margine si de impresarul sau, a fost foarte activ pe toata durata sedintei de pregatire, impresionindu-s i colegii cu pasele si driblingurile sale.

Dupa aproximativ o ora si jumatate, Cosmin Olaroiu a fluierat sfirsitul antrenamentului, moment in care Elton i-a spus antrenorului ca ar vrea sa mai ramina pe teren, pentru a exersa lovituri libere si exercitii de indeminare.

Si a inceput show-ul! Ramas singur cu marea sa dragoste, mingea, Elton a inceput sa jongleze pe picior, pe genunchi, pe cap, fara ca balonul sa atinga gazonul terenului sase. Scapat de tracul camerelor video de la prezentarea oficiala, brazilianul a aratat cu adevarat ce poate. Apoi, a inceput sa execute lovituri libere cu piciorul sau forte, stingul, marea majoritate a suturilor oprindu-se in plasa din spate a portii aparata de tinarul Cezar Lungu. Doar ca Lungu nu e Coman.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.