Presedintele Gloriei Bistrita a avut o cadere de tensiune dupa ce echipa sa a intors rezultatul, in timp ce Mititelu se gindeste la aducerea lui Balaci.

Universitatea Craiova a pierdut cu 1-2 intilnirea cu Gloria Bistrita, dupa ce Njock (‘64) deschisese scorul pentru olteni. Ardelenii au revenit prin dubla lui Dorel Zaharia, insa emotiile din finalul meciului l-au afectat pe presedintele Jean Padureanu, care a avut nevoie de interventia medicilor de la ambulanta. "Este pentru ultima oara cind accept sa mai mearga cu noi in deplasare. Tensiunea jocului si-a spus cuvintul", a explicat dupa meci antrenorul Ovidiu Sabau.

Mititelu a facut taraboi

Si in tabara olteana a fost tensiune, dar deranjul a fost cauzat de infringerea care a dus ,,Stiinta’’ pe locul 14, adica mai aproape de retrogradare decit de cupele europene, acolo unde viseaza Mititelu sa ajunga. "Intrebati-l pe Stefan Stoica «Mourinho» de ce am pierdut. Eu am bagat si voi baga zece milioane de dolari in aceasta echipa, iar «Mourinho» face ce vrea!", a declarat nervos, la finalul meciului, patronul Universitatii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.