Fostul fotbalist a intrat in direct la un post de radio pentru a demonstra ca traieste dupa ce mai multe publicatii din Argentina si din Italia relatasera despre decesul sau.
"Sint eu, Diego Maradona! Mortii, fara nici o exceptie, nu vorbesc, dar iata un miracol!", acesta a fost mesajul transmis in direct la Radio del Plata din Argentina de fostul mare fotbalist, dupa ce mai toate agentiile de presa locale si presa din Italia au furnizat o stire conform careia Maradona ar fi decedat intr-un accident rutier.

Dupa repriza de umor negru, Diego s-a lansat intr-un atac dur la adresa jurnalistilor, chiar daca de aceasta data nu a mai folosit pistolul sau bodyguarzii din dotare pentru a-si face dreptate. "Este incalificabil ceea ce s-a intimplat. Nu poti lansa astfel de informatii fara nici o proba. Mama mea are 80 de ani si a ascultat toate aceste elucubratii. Putea sa faca stop cardiac, v-ati gindit la asta?!", a rabufnit cel supranumit "Butoiasul atomic", mai ales ca si ministrul de interne, Anibal Fernandez, s-a simtit dator sa infirme public inexistenta tragedie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.