Patronul Stelei incepe sa devina un personaj cunoscut si peste granitele tarii. "BBC", importantul canal media britanic, a prezentat, ieri, un amplu articol cu presedintele PNG, in care acesta face un anunt-soc.

"Iubesc homosexualii, asa cum ii iubesc si pe ceilalti oameni", a raspuns Becali la intrebarea legata de orientarile sexuale. Surprinde o asemenea afirmatie, mai ales ca nu cu mult timp in urma, seful din Ghencea declara ca este dispus sa ofere un milion de dolari celui care-i va alunga pe homosexuali din tara. In plus, printre jignirile sale preferate, "esti homosexual!" ocupa un loc de cinste.

Ultimii doi care au receptionat asa ceva au fost Sebastian Bodu, fostul sef al ANAF, si George Copos, patronul Rapidului. Chiar daca Uniunea Europeana apara drepturile minoritatilor sexuale, Gigi Becali este decis sa ridice problema acestui "pacat" la viitoarele dezbateri de la Bruxelles, unde el spera sa ajunga: "Eu nu am nimic impotriva homosexualilor, dar insist asupra faptului ca acesta este un pacat. Si imi voi spune punctul de vedere peste tot, chiar si in Parlamentul European, pentru ca mie nu imi este frica de politica lor sau mai stiu eu ce altceva. Homosexualitatea este un pacat si cu asta, basta!".

Tot pentru "BBC", Gigi Becali a explicat de ce este convins ca va avea succes in cariera politica: "In Imperiul Bizantin, marii regi au fost mai intii oieri. Ca si mine. Si, daca vreti sa va citez din Biblie, atunci va reamintesc ca Iisus nu a zis niciodata ca el este capitanul, ci pastorul". Rugat sa-si descrie rolul pe care crede ca il poate juca pe scena politica romaneasca, latifundiarul din Pipera a dat-o pe metafore: "Ma vad un apostol, deoarece incerc sa fac ceva ce nu a mai facut nimeni inainte. Acum, ca Europa s-a largit, vreau sa vad o infratire, o reunificare a bisericilor ortodoxe si catolice. Daca nu vom ataca pacatul cu ajutorul credintei, atunci sfirsitul lumii este aproape".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.